Unlock
star
Nr.
Admin Andreas Juhl 11:08

Hej Eva! Du kan se den först i samband med liveföreläsningen, eller efteråt som repris.

Eva Petersson

Går jag in på kalmarmuseum .se liksom i dag när jag vill se föreläsningen?

Eva Petersson

Jag vill se föreläsningen enbart som repris. Jag kan inte på onsdag 28 april. Det hoppas jag går bra.

Agneta Hällström

Admin Stefan S

Hej Alf! Nej, reprisen kan du se hur många gånger du vill två veckor efter livesändningen.

Admin Stefan S

Hej Lennart! Föreläsningen sker om 19 dagar. Då kan du se den direkt och ställa frågor i chatten. Därefter kan du se den i repris när du vill i två veckor.

Lennart R Svensson

På "min sida" står det tydligt att jag har betalt och att föreläsningen är UPPLÅST. Varför kan jag inte då se den??

Lennart R Svensson

Nu har jag just betalt 75:- och ska se på denna "föreläsning" men pårutan står det "om en månad"!!!!! Man skulle ju kunna se på den när man ville???

Alf Ödlund

Måste man betala igen om man vill se reprisen?

Admin Andreas Juhl

Hej Susanne! Såg detta sent tyvärr, men här har kan du boka: https://www.kalmarlansmuseum.se/besok-oss/kalender/livesandning-senaste-nytt-fran-sandby-borg/ Hör av dig till 0480-45 13 00 om det fortfarande inte funkar. Med vänlig hälsning Andreas

Karl-Erik Petersson

ser fram emot detta

Susanne Anderö Wännström

Jag försöker boka men hamnar bara här i chatten...

Admin Andreas Juhl

Hej Ceciila! Efter livsändningen läggs den upp som repris. Den går att boka precis som livesändningen och titta på när du själv önskar. Du kan även boka livesändningen och titta på den i två veckor efter att sändningen har ägt rum. Båda vägarna är alltså möjliga. Mvh Andreas

Cecilia Rastad

Hej, jag vill se föreläsningen i efterhand bara, hur anmäler jag det?